Proplin započinje s programom restrukturiranja

Bez autora
Jul 13 2011

Uprava Proplina, tvrtke-članice Ina Grupe, donijela je odluku o početku pokretanja zakonom propisanog postupka s ciljem izrade Programa zbrinjavanja viška zaposlenika te kompanije. Program će obuhvatiti 75 od ukupno 345 zaposlenika, a izradit će se poštujući socijalni dijalog sa sindikatima. Proplin prolazi kroz veliko restrukturiranje svog poslovanja što ovaj program čini neizbježnim korakom kako bi se očuvala stabilnost Ina Grupe u djelatnostima prodaje autoplina, UNP u bocama te veleprodaja UNP-a u sve zahtjevnijem poslovnom okruženju. Odluku o poslovnom restrukturiranju donijela je Uprava Ine u ožujku ove godine. Zaposlenicima obuhvaćenima programom osigurat će se u prosjeku veće otpremnine od onih utvrđenim Zakonom o radu i Kolektivnom ugovoru.

Proplin započinje s programom restrukturiranjaUprava Proplina, tvrtke-članice Ina Grupe, donijela je odluku o početku pokretanja zakonom propisanog postupka s ciljem izrade Programa zbrinjavanja viška zaposlenika te kompanije.

Program će obuhvatiti 75 od ukupno 345 zaposlenika, a izradit će se poštujući socijalni dijalog sa sindikatima, priopćeno je danas iz Ine. ''Proplin prolazi kroz veliko restrukturiranje svog poslovanja što ovaj program čini neizbježnim korakom kako bi se očuvala stabilnost Ina Grupe u djelatnostima prodaje autoplina, UNP u bocama te veleprodaja UNP-a u sve zahtjevnijem poslovnom okruženju'', stoji u priopćenju.

Odluku o poslovnom restrukturiranju donijela je Uprava Ine u ožujku ove godine. Zaposlenicima obuhvaćenima programom osigurat će se u prosjeku veće otpremnine od onih utvrđenim Zakonom o radu i Kolektivnom ugovoru, zaključuje se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik